Alla inlägg den 26 februari 2016

Av MJ - 26 februari 2016 14:54

Göta bibliotek är ett underbart men litet bibliotek, som har det mesta och personal som bryr sig om besökaren/låntagren. Detta är en stor anledning till varför jag valt att göra Göta till mitt hembibliotek, samt att det är så lätt att komm hit och även hämta reserverade filmer böcker/filmer från andra bibliotek. I jämförelse med Stadsbiblioteket är detta ett litet (ytmässigt) bibliotek men med det stora bibliotekets utbud, samt att personalen på det här biblioteket verkligen vill hjälpa och kommer med råd och tips. 

Av MJ - 26 februari 2016 12:31

Äntligen är det fredag och underbart väder! Igår blev en otroligt lång dag med ABC på förmiddagen, lunch på McDonalds och möte på Arbetsförmedlingen. Tänkte ta 15.02 bussen hem, men det gick i stöpet då bussen vägrade starta och det hela slutade med att jag åkte med föräldrana hem och på kvällen blev det storhandling med mamma. Hade jag vetat att det skulle bli en så lång dag, kanske jag inte hade åkt med och storhandlat. Fast när jag ändå var igång och i farten, var det lika bra å ta storhandlingen. Sen var det tidigt upp imorse med för att vara förmiddagen på ABC igen, kunde inte med att skolka bara för att gårdagen blev så jäkla lång. Trots att jag var seg i huvudet på morronen gick ändå förmiddagen bra, hade någon liten stund då jag var sur över egentligen ingenting. Sedan fick jag även veta att jag kommer vara mentor till den nya personen som ska börja på tisdag i gruppen, vilket jag ser fram emot samtidigt som jag är nervös.

Denna underbara fredag slår jag till på stor och besöker Cafe Viskan, som är stället att hänga på om man frågar mig. Har även pratat med Specsavers kundtjänst och återupptagit mitt linsabonemang, så om en dryga 2 veckor har jag nya och fräscha linser hemma igen och det ser jag verkligen fram emot. Den här gången kommer det bli rätt styrka och det märke på linserna som jag använt från första början, förhoppningsvis funkar de bättre än dem jag har hemma just nu. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
<<<
Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards