Direktlänk till inlägg 13 december 2016

Rätt eller fel?

Av MJ - 13 december 2016 19:08

13 december och det är Lucia, men vem är det som bestämmer om det är rätt eller fel med en kille/man som är den med ljus i håret.

Man får tycka och tänka vad man man vill om detta, men det jag anser är jävligt fel är det hat och ilska som dök upp på sociala medier i samband med Åhléns lucia reklam. Jag förstår inte hur folk kan bete sig på detta vis, komma med alla dessa kommentarer som innehöll så mycket hat.

Lever vi inte i ett samhälle där det är okej att älska vem som helst, gifta sig med vem som helst även om paret är samkönat eller om paret ifråga har olika hudfärg eller religoner. 

Jag anser att alla ni som kommenterade, tyckte till om pojken som ville var Lucia i Åhléns reklam borde skämmas ögonen ur sig och dra något gammalt samt mögligt över sig. Förmera kommentarer försvarar inga traditioner eller vad Lucia borde stå för, ni är en skam för Sverige, de svenska folket och framför allt för er själva och era familjer.

Fy faan för er och er jävla traditioner...


#Lucia

#Åhlens

#Traditioner

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av MJ - Måndag 15 juli 09:49

Av MJ - Söndag 14 juli 18:38


Av MJ - Söndag 14 juli 17:23

Av MJ - Lördag 13 juli 17:48

Av MJ - Fredag 12 juli 16:11

Äntligen ett par timmars fritid här i Sankt Petersburg, att spendera bäst jag vill och önskar. Känns underbart att bara luta mig tillbaka och avnjuta en kopp cappucciono, i hotellets bar som är placerad mellan reception och resturang. Efter förmiddag...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se