Alla inlägg under december 2016

Av MJ - 13 december 2016 19:08

13 december och det är Lucia, men vem är det som bestämmer om det är rätt eller fel med en kille/man som är den med ljus i håret.

Man får tycka och tänka vad man man vill om detta, men det jag anser är jävligt fel är det hat och ilska som dök upp på sociala medier i samband med Åhléns lucia reklam. Jag förstår inte hur folk kan bete sig på detta vis, komma med alla dessa kommentarer som innehöll så mycket hat.

Lever vi inte i ett samhälle där det är okej att älska vem som helst, gifta sig med vem som helst även om paret är samkönat eller om paret ifråga har olika hudfärg eller religoner. 

Jag anser att alla ni som kommenterade, tyckte till om pojken som ville var Lucia i Åhléns reklam borde skämmas ögonen ur sig och dra något gammalt samt mögligt över sig. Förmera kommentarer försvarar inga traditioner eller vad Lucia borde stå för, ni är en skam för Sverige, de svenska folket och framför allt för er själva och era familjer.

Fy faan för er och er jävla traditioner...


#Lucia

#Åhlens

#Traditioner

Av MJ - 13 december 2016 18:33

Av MJ - 10 december 2016 20:41

Det blev lång dag i stan idag, först var det julparad med barn och hundar. 

Blev att kika in in i ett par affärer, även Åhléns kollade jag in och de hade fått bättre ordning på hela butiken. Efter att man har fått stänga då Pallas huset varit stängt för renovering, men Åhléns lyckades få sin butik att bli trevligare och det var lättare att hitta olika saker inne i butiken. 
Efter att ha gått i affärer med mamma blev det att möta upp C.R utanför Thai Silk, då vi hade bokat bord för Shoppingbuffe innan det blev dags att bege sig till Stadsteatern och insupa kultur samt lite historia. Vi skulle nämligen se Cabaret på Stadsteatern, där det bjöds påmän i rejäla klackar och mycket skön sång.

Av MJ - 8 december 2016 19:10

Ännu en dag snart till ända, med lite mer blandad kompott än i vanliga fall.
Lastbil som ska Vitryssland har lastats under dagen, denna lastning har varit lite mer annorlunda än i vanliga fall och detta kan man tacka den mysko chaufför för. Det visade sig att denna chaufför hade en del fuffens för sig, med både det ena och det andra men i slutänden blev det bra för oss på jobbet samt för dem som ska ta emot transporten av kläder. I nästa vecka ska det visst komma ytterligare en lastbil men denna gång till Litauen, vilket kan vara bra inför julledighet m.m då vi har en hel del lådor och annat som behöver skickas iväg ute på lagret. 
Ensam i stora rummet bortsett från sko tanten, då grabbarna var ute på lagret och packade bilen. Så det var väldigt tyst och skönt för min del, jag packade i vanlig ordning mina väskor då det kommit in x antal sådana åt mig. 


Träff med min underbart trevliga naprapaten Erik, som fixat och grejat med min nacke och axler. Äntligen slipper jag ha ont och känna massa spänningar i nacke och axlar, förhoppningsvis får jag inte problem med detta område på ett väldigt bra tag igen.

Av MJ - 6 december 2016 22:56

I vanliga fall sover jag gott vid den här tiden på dygnet, men inte nu och idag. Jag har åkt på en jävla tandvärk, i tanden som blev lagad för en tid sedan och nu vet jag i sjuttons vart att ta vägen.
Vrider och vänder på mig, tankarna snurrar... Vad ska jag göra? Måste ringa tandläkaren och få detta åtgärdat, problemet är att jag inte har råd att besöka tandläkaren och inte heller vill jag gå dit.
Helvete att det ska bli så här, hos läkare kan du få räkning för besöket men inte hos tandläkaren. Jävla konstigt är det, men det är bara förklara läget när jag pratar med tandläkaren imorgon i telefon.
Måste ju få hjälp att åtgärda problemet, misstänker att detta kan bero på att tandläkaren inte lagade tanden ordentligt från början.
Det får helt enkelt lösa sig, håller tummarna och ber till alla högre makter som finns även jultomten...

Av MJ - 6 december 2016 17:22

Av MJ - 5 december 2016 15:45

Första dagen på nytt jobb och inte ens 1 timme har gått, innan den nya personen slänger ur sig en jävla kommentar.
Personen ifråga menar på att denna blivit kallad "jävla invandrare" av en annan, detta helt oprovocerat och från ingenstans. Vilket fick mig att fundera på vad det är för typer som finns runt om i världen, en sak om personerna ifråga hade pratat med varandra och det blivit tjaffs.
Att man har mage att klämma ur sig något sådant här, första dagen på jobbet och mot en person som egentligen inte skulle göra en fluga förnär.
Hur som helst så visar detta på vart Sverige håller på att ta vägen, man kan inte bara komma hit och säga att "du kallar mig jävla invandrare...". Sådant här är inte okej, jag tyckte personen ifråga som blev oskyldigt anklagad skötte detta bra. För det kunde gå åt helvete fel om denne brusade upp och inte höll sig lugn, som tur var togs detta snabbt upp med chefen och denna fick ingripa med samtal.

Av MJ - 2 december 2016 11:59

Nästa år kommer den väldigt berömda musikalen Cats till Sverige, 4 uppsättningar blir det på Scandinavium och jag har fixat biljetter till den 30/9-17.
Detta blir den första musikal från Brodway och West End, som jag kommer få se på orginakspråket engelska. Självklart ser jag fram emot att se musikalen, men ännu mer ser jag fram emot detta tillfälle då den framförs just på engelska.

Förutom att jag varit på Ticnet för att köpa biljetter till Cats nästa år, har jag även hunnit med att vara hos naprapaten för behandling. Där fick jag hjälp med problematisk nacke och skuldror, nu efter behandlingen känner jag mig som en ny människa igen och det är en väldigt bra känsla.
Nu sitter jag på Cafe Viskan och njuter av tillvaron, för det känns ändå som att allt och ingenting kommer att lösa sig framöver. Finns ingen som helst anledning att ta ut oro och ångest i förskott, utan jag får ta kommande möten som de kommer.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards