Alla inlägg den 5 april 2017

Av MJ - 5 april 2017 12:58

 

Den här veckan har jag verkligen haft fullt upp med att packa skor, då det bara öst in skor från återvinningsstationerna. Märks verkligen att folk rensar ur sina garderober, både när det gäller skor och kläder vilket är bra för då får vi på Stiftelsen Vitryssland mer att packa och skicka till Litauen och Vitryssland. 

Här om veckan under ett uppföljningsmöte med AF på jobbet, fick jag frågan om jag kunde tänka mig att packa skor och ha det som mitt huvudansvar. Självklart tackade jag ja till detta, vilket jag inte har ångrat över huvudtaget förutom små korta stunder då det känns som att det blir berg av skor ute på lagret. Trots dessa stunder trivs jag väldigt bra med att ha ansvaret för skorna, för det gör att jag kan lägga upp min dag bäst hur jag själv vill. 

Sedan har jag även utökat min arbetstid till 45% (under april), vilket gör att jag startar min arbetsdag 7.30 och då passar det utmärkt med att vara ansvarig för skor. Då jag alltid har att göra under förmiddagen och att börja före de andra ger mig chansen att få ordning på allt som ska fram för att jag ska kunna packa skorna. Det är att ta fram extra bord för avlastning, samt sopsäck så jag inte behöver springa fram och tillbaka för att slänga dåliga skor. Kan bara konstatera att det har funkat bra för min del att jobba 2 timmar mer i veckan mot tidigare, även om jag vissa dagar känner av att jag är på fötterna större delen av förmiddagen.

Fortsätt skänk era gamla kläder och skor, samt andra saker till välgörenhet för dessa saker kommer till användning...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards