Alla inlägg den 10 juli 2016

Av MJ - 10 juli 2016 19:22

Tur att det är söndag kväll, även om helgen har varit lugn så känner jag mig rastlös. Och rastlös kan jag lätt bli på helgerna, speciellt när föräldrarna är hemma. Blir att jag inte har mina vanliga rutiner och kan göra vad nu som faller mig in, hade tänkt att blogga mer än vad jag gjort. Men att blogga har inte blivit av, fast jag ska inte klaga då det är måndag imorgon igen och det ser jag verkligen fram emot.
Har efter en tids funderande och surfande på nätet, bestämt mig för frisörsalong och bokat tid för klippning. Det är skönt att pappa ibland kan hjälpa mig att fixa håret, men nu är jag verkligen i behov av att träffa en riktig frisör. Så den 18/7 ska jag till Vivåga direkt efter jobbet och få mitt förbannade hår fixat, vilket jag ser fram emot. Den kommande veckan ska jag även till tandläkaren och förhoppningsvis får jag min avbitna tand fixad, även om det så bara är provisoriskt. Återstår att se på torsdag morgon hur det blir med den saken, men det ska bli skönt att fixa både tänder och hår den närmaste tiden.
Även på jobbet är det en hel del på gång, jag blev här om veckan befodrad att ansvara för kläder som skulle packas och skickas till Vitryssland. Nu är jag även ansvarig för allt som hämtades i Varberg för en tid sedan, jag tyckte det var lika bra att dra igång det projektet och satte igång den bollen i rullning. Det innebar att prata med lagret för att få deras hjälp med logistiken, samt få chefens godkännande för detta projekt. Vilket visade sig vara väldigt lätt, framöver blir det att hålla alla nyfikna "dårar" från det jag pysslar med i Tysta rummet och se till att allting löser sig. Som sagt har jag mycket på gång när det gäller allt känns det som, vad gäller allt som har med jobbet att göra får det bli ett eget inlägg om mitt jobb och Tysta rummet.
Vad mer kan jag säga? Äntligen går bussen normalt igen, efter att Norrby under några veckors tid varit avstängd för genomgående trafik. Vilket inneburit att jag varit tvungen att gå över till Rececentrum för att ta bussen och åka hem, sen var jag ju även hos Naprapaten i fredags förmiddag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards