Alla inlägg den 17 juli 2016

Av MJ - 17 juli 2016 12:03

Den senaste veckan har på många sätt och vis varit intensiv, både på jobbet och här hemma. Men äntligen blir det lite lugn och ro, då mamma i sällskap av C.R åkt iväg på spa-semester i Pärnu, Estland. Under veckan har det blivit att laga mat under mina lediga dagar och även rensat x antal liter blåbär, får vara glad att jag slapp gå ut i skogen och plocka blåbären.
Speciellt efter att det varit väldigt intensivt på jobbet, jag har röjt runt i Tysta rummet och sett till att folk låter bli saker som inte de ska göra. Sen finns det alltid personer som inte gör det som de ska göra och det har gjort att jag haft mina utbrott, vilket lett till att jag skällt ut folk efter noter. Även ifråga satt vad en person höll på med, då denne gjorde saker som inte var dennes att göra. Värre blir det av att personen är knäpp tyst och knappt svarar, när man pratar med människan och sådana här personer tycker jag är jobbiga. För hur ska jag veta att bemöta en person, som inte pratar med mig eller ger mig någon respons alls? Verkligen inte lätt alla gånger, men samtidigt har jag blivit tryggare i min roll på jobbet och hur jag ska bete mig i mångt och mycket.
Bortsett från ett par utbrott över en lat jävel, så har jag fått en hel del gjort och kanske lite för mycket gjort. Det pga att det varit så lite folk på jobbet, så har jag lagt i en högre växel och kört på som en galning. Några av kollegorna har sagt till mig att ta det lugnt och inte slita ut mig, vilket är lättare sagt en gjort och speciellt när man är mig. Att ta det lugnt mellan varven och få in små pauser är något jag uppenbarligen får jobba vidare med i nästa vecka. 
Som jag skrev i om i torsdags var jag hos tandläkaren för att laga en trasig tand och fick en rejäl chock, när jag skulle betala för besöket. Det kom att kosta mig över 2000 kronor för 30 minuters besök, på tok för mycket enligt mig och många med mig, och nu vill jag inte ens tänka på hur mycket nästa besök kommer att kosta. Behöver nämligen gå tillbaka till tandläkaren i höst och laga ytterligare 2 tänder, därav den ena tanden kan behöva få rotfyllning. Det är något som jag verkligen inte ser fram emot, men samtidigt behöver jag få dessa tänder lagade och jag orkar inte ha mer ont i munnen än vad jag redan haft. Återstår att se hur det hela kommer att gå, kommer även kontakta min tandläkare för att ta reda på vad som gäller för att få grönt kort. Mer om allt och ingenting kommer framöver...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards