Alla inlägg under februari 2021

Av MJ - 8 februari 2021 20:08

Lediga dagar i början av veckan är verklige inte fel, man kan få hur mycket som helst gjort. Eller så tar man sovmorgon och sover bort mer mindre hela förmiddagen, vilket ibland är otroligt skönt. Om det inte vore för en viss enveten katt hemma hos mig, så hade jag nog kunnat sova längre än till 11.15 Å andra sidan är det skönt å komma upp, för att slippa ha allt för ont i kroppen efter att ha sovit på tok för länge.
Som tur är så fick herr Triniti liv i mig, vilket gjorde att jag faktiskt ringde vårdcentralen och fick en läkartid 15.15

Har nämligen haft problem med toabesöken de senaste dagarna, och idag kände jag att detta vore bäst att kolla upp. Som tur var så fick jag träffa läkaren och lämna vissa prover, och prover visade att det inte var något direkt fel på mig. Fick beskedet att jag inte hade några onda bakterier, skönt på sätt å vis men ändå fick det bli en omgång med antibiotika på 5 dagar. 

Fråga inte mig hur läkaren tänkte, när han ger mig en kur med antibiotika... Jag hämta ut mina tabletter och tar dem enligt ordination, hoppas att vad nu är problemet kommer att ge med sig. Som tur är har jag ytterligare lediga dagar, så det blir att både vila och få fina fötter hos Lydia på Cityfötter i Borås.

Av MJ - 7 februari 2021 07:04

Äntligen en vända till Ikea, som jag har längtat och väntat på detta. 

Restriktioner i all ära men bara grejen med att gå runt på Ikea och sedan sätta sig för lunch i restaurangen, det gör att man kan glömma Corona om så för en liten stund åtminstone. Jag behöver definitivt inte åka på semester i år, bara jag får åka till Ikea och under våren till Gekås så är jag nöjd. 

Av MJ - 5 februari 2021 13:11

Det var allt för länge sedan som jag gick på stan utan att vara på väg någonstans, och det känns riktigt bra. När jag ändå är på stan och inte har någon tid att passa, så fick det även bli ett besök på Cafe Viskan, här råkar jag på bekanta ansikten. 

Av MJ - 5 februari 2021 09:56

Drygt 1,5 år har passerat sedan jag började på SV Compass, nu känns det bara vemodigt och tomt.
Jag kommer sakna mina arbetskompisar och personalen, samtidigt som det är dags för mig att se nya arbetsplatser och träffa nya människor. Det är dags för mig att ge mig ut på nya äventyr, vem vet vart detta kommer att leda mig.

Sitter och väntar på min tur hos naprapaten, som förhoppningsvis kan hjälpa mig med min stela och ömma nacke. 

Sedan blir det att kolla vad som händer och sker i centrala Borås, kanske firar jag ettor dagars ledighet.

Av MJ - 3 februari 2021 16:07

Vinter och snö hör ihop, men jag är så förbannat trött på kylan... Den här kylan och omslagen i tempraturen, det driver mig till vansinne.
Men vilka bilder man kan fota, när man väl är ute i detta inte allt för underbara väder.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards