Alla inlägg den 23 maj 2016

Av MJ - 23 maj 2016 12:06

Skjortan skulle jag ha lämnat hemma, om jag vetat hur klibbigt det skulle bli både ute och inne på jobbet. Men jag ska överleva tills det att jag kommer hem, då blir det att slänga av sig alla ner klibbade kläder och bara blänga på tv:n en stund. Hade varit så skönt om det kunde komma en otdentlig åsk- och regnskur, så att det går att andas normalt igen.
Återstår att se hur det blir med den saken, om det kommer åska och regn under eftermiddagen. Fast man ska inte klaga nu när det är varmt och någorlunda fint väder ute, trots att det är så klibbigt som det är.
Blir intressant att se om mötet med min arbetsförmedlare blir av eller ej på onsdag eftermiddag, hon lämnade två medelande på min svarare förra veckan. I det sista meddelandet bad hon om ursäkt och sa att vi får pratas vid, när vi ska ha mötet som är i den här veckan. Blir det här mötet inställt kommer jag inte bara vara "upprörd", som arbetsförmedlaren sa utan då kommer jag bli fly förbannad och i frågasätta hennes arbete och mycket mer. Med tanke på att hon i princip tvingade mig att ändra hela veckans schema, utan någon hänsyn eller respekt för mig som individ. Blir intressant å se hur det hela kommer att sluta, då arbetsförmedlingen har behandlat mig som skit vid ett par tillfällen. Fick kallelse från Arbetsförmedlingen idag med posten ang mötet som ska vara ihop med Försäkringskassan, i detta brev står det klart och tydligt: Det är viktigt att du kommer på mötet. Om tiden inte passar vill vi att du ringer eller mejlar så snart som möjligt så att vi kan hitta en ny tid. Din ersättning kan påverkas om du inte kommer på mötet eller bokar om tiden.

Borde inte dessa rader även gälla mot mig som arbetssökande, inte bara mot arbetsförmedlingen.

Fortsättning följer...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards