Alla inlägg den 1 september 2016

Av MJ - 1 september 2016 15:29

Idag har varit en äckligt jobbig dag på jobbet, och de lugna små stunderna/paus fick man springa efter för att försöka få tag i dem.
Av någon anledning hade man beställt en bil till idag, som senare skulle ner till Vitryssland med packade kläder. Problemet var bara att det inte fanns tillräckligt med packade lådor, så att de ute på lagret kunde packa klart bilen. Som om inte situationen redan snurrig och stressig när jag startade att packa kläder strax före 8, så blev det mycket värre framåt 10. Vi var 3 personer som packade kläder och 1 person som packade skor, chefen trodde vi som packade kläder kunde öka på vårat tempo ännu mer... Vilket fick mig att bli förbannad, hur ska vi 3 personer kunna packa fortare än vi redan gjorde? Uppenbarligen gick det upp ett ljus lite senare för ansvariga personer, som skickade ut lite mer folk från lagret för att just packa kläder. Runt 11.45 var bilen full lastad och en stund senare kunde chauffören rulla iväg mot sitt mål, någonstans i världen.
Märkte ett par saker idag på jobbet, som jag inte tidigare kunnat sätta fingret på men nu vet jag eller tror mig veta vad det är. Det känns som att chefen inte tål mig av någon anledning, eller snarare tycker att jag frågar för mycket om olika saker. Plus att jag får känslan att man tycker att jag tar mig för stora friheter på jobbet, detta är sådant som jag upplever det och känner. Behöver inte alls vara så, fast då behöver ju inte cheferna heller i vissa lägen bete sig som de gör, och absolut inte favorisera vissa av oss som jobbar på bygget.
Hur som helst så blir det intressant att se vad som händer och sker fram över på jobbet, förhoppningsvis blir det förbättringar efter att jag skickade ett mail till Arbetsmiljöverket. Gällande saker och ting som hänt på just jobbet, men hur det blir med den saken återstår att se.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards