Alla inlägg den 9 september 2016

Av MJ - 9 september 2016 18:05

Ett glas rosé, underbar musik och här sitter jag mitt på Silja Serenads promenad och bara njuter av tillvaron samt att jag äntligen kom iväg på den här kryssningen. Om en stund blir det att kolla på några framträdanden, gäller att ha kameran i beredskap och som tur är fick jag med mig systemkameran. Så det blir inte många saker som kommer att undgå mig och kameran, vill säga om det är värt att för eviga.

Kan även berätta att jag råkade ut för färjans "paparazzi" och detta är första gången som någon lyckats fånga mig, så det blev bara att ställa upp på att bli fotograferad. Förhoppningsvis kommer bilderna upp imorgon under eftermiddagen, så att jag kan kolla in dem och se om de är något att ha. Håller tummarna för detta då jag i vanliga fall eller aldrig ställer upp framför kameran, utan jag är den som fotar allt och ingenting. 

Bussresan hade jag gärna varit utan, de sista 2 timmarna på bussen var jag fly förbannad på en medpassagerare och det var nära att slagsmål utbröt om vi inte varit så jäkla nära Stockholm. Plus att jag mer än gärna sluppit en drös med passagerare hör på färjan, för vissa människor verkar uppenbarligen tro att de absolut ska vara först överallt och ingenstans. Samt att alla andra måste anpassa sig efter dem, för de är bäst och vackraste i världen.

Hur som helst är detta saker jag inye kan göra något åt, det är bara för mig att försöka stå ut med saker och ting. Tänker inte låta dessa jobbiga saker förstöra den här kryssningen, har ju en hel del att se fram emot. 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards