Alla inlägg den 7 september 2016

Av MJ - 7 september 2016 14:56

Äntligen är jag på gång igen efter ett par dagars uppehåll från bloggen och skrivandet, jag har liksom inte haft inspiration och inte heller orken. Det har varit otroligt intensivt på jobbet som jag tidigare skrivit om, och det har tyvärr påverkat mig negativt. I måndags vid frukosten blev det bara för mycket för mitt psyke, ännu en sak hade inträffat på jobbet och chefen var tvungen att ta upp detta med samtliga som är och var på jobbet. Det hela slutade med att jag en stund senare fick en rejäll ångestattack och jag visste inte hur att hantera det hela, detta var första stora ångestattack som jag fått jobbet. Ändå har jag haft detta jobb i strax över 5 månader, så denna ångest urladdning var både oväntad och svårare att hantera för mig. Men som tur löste det sig väldigt bra ändå, då en underbar kollega upptäckte att jag inte mådde bra och hämtade chefen, så att chefen och jag fick prata. Vi pratade om min ångest, den senaste tiden och det mesta som hänt på jobbet det sista. Det kändes bra att prata med chefen för vi diskuterade saker som jag funderat över, saker som jag "fått för mig" i min ångest och lite andra saker. Det var ett väldigt bra samtal och många saker reddes ut mellan oss, efter detta samtal har jag återigen kännt att det är bra att vara på jobbet.
Som det inte hade räckt med en jäkla ångestattack på jobbet i måndags efter frukost, så har min mage varit i full gång den senaste tiden. Det har varit stunder med väldig värk och smärta böandat med väldigt mycket luft, vilket fått mig att fundera vad som kan vara problemet. Just nu tror jag mina magproblem kan bero på stress och situationen på jobbet, för jag kan ju inte vara säker på något. Men skulle det nu inte bli bättre till nästa vecka, blir det att ringa vårdcentralen på måndag morgon.

Fast det får jag hoppas att det inte ska bli nödvändigt, får trots allt vara nöjd med det lilla en dag som denna. Idag har varit en bra dag för att ligga kvar i sängen större delen av dagen och jag gick upp först runt 11.45, en ordentlig sovmorgon som verkligen var välbehövlig. 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards