Alla inlägg den 11 augusti 2016

Av MJ - 11 augusti 2016 20:17

Äntligen torsdag kväll, helg på ingång och sovatime npgra sekunder bort! Kan inte bli bättre efter en lång vecka med mycket jobb. Strax före frukost i morse blev äntligen uppföljningsmötet med Arbetsförmedlingen av stapeln, var en smula nervös inför detta möte då jag behövde ta upp vissa saker. Trots nervositet gick mötet mycket bättre än förväntat, vilket var skönt.

Under förmiddagen tog även chefen tog diskussion med personen som kallat mig för Judas och förrädaret, vilket jag tyckte var bra. Bättre sent än aldrig att det samtalet skedde och förhoppningsvis blir det vidare åtgärder på den fronten, förutom ett enda samtal. Men vad och hur saker kommer att ske är en annan fråga, som jag låter cheferna på kontoret sköta. Sedan är det ju en annan femma om de väljer att berätta om saken för mig, låter det hela helt enkelt bero och se vad som händer framöver. Efter det kändes det som att luften blev så mycket klarare och lättare att andas.

Fick även veta att tjatmoster som sitter i Tysta rummet kommer sluta kommande vecka, då moster inte fått sin tid på jobbet förlängt. Med viss skadeglädje tycker jag det är skönt att tjatmoster faktiskt slutar, får se hur det blir på jobbet efter det har passerat och vad som händer även på den fronten. 
Bredbandet är kaput sedan några dagar, SUCK! Men jag överlever tack vare mobilen och det faktum att den kan vara min mobila surfzon, alltså dela surren som jag har i mobilen till ipaden. 

Hur som helst som helst tar jag nu helg och återkommer i nästa vecka. 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards