Alla inlägg den 19 mars 2018

Av MJ - 19 mars 2018 15:18

Jag känner mig fullständigt slutkörd och hjärnan är först torktummlad i 4 timmar, för att sedan dragits igenom mangeln x antal gånger. Idag har varit en sådan där dag då man önskat man stannat kvar i sängen under täcket, och aldrig gått till jobbet.
Varför ska det vara så jävla mycket tjaffs och konfikter hela tiden? Världen och speciellt arbetsplatser vore så mycket bättre, om folk visste sina platser och skötte sina jobb.
Ärligt talat så vet jag inte vart jag ska ta mig till, det är nästan så att jag har lust att sjukskriva mig på heltid ett tag framöver. Bara för att slippa ifrån allt och alla som finns på mitt jobb, nu när jag äntligen börjar må bättre igen och saker börjar ordna upp sig för mig. Så försöker världen få mig ur balans igen, eller så får jag försöka kämpa mig igenom den storm som för tillfället råder på jobbet. En sak att det kan uppstå konfikter, diskusioner och folk som inte tycker om varandra på ett jobb. Men vissa gränser måste det väl ändå finnas för vad som är tillåter eller inte?
Jag måste berätta om några saker, utan att lämna ut allt för mycket om jobbet eller de människor som finns på mitt jobb.
Först har vi Duracell, som faktiskt är som ett duracellbatteri och det enda som funkar hos den här karln är hans käft. Från morgon till strax efter lunch, pratas det non stop och det utan några som helst pauser eller avbrott. Det värsta är ändå inte att det konstanta pratandet, utan det faktum att människan tror sig vara chef ute på golvet. Människan styr och ställer över precis varje minsta lilla detalj i varenda låda, där det är packat kläder och andra saker som senare ska skickas iväg.
Det går inte att förklara hur det är att jobba i närheten av denna människa, det är något som man måste uppleva för att verkligen förstå.
Sedan finns det mannen som kallas logistikansvarig utav några andra kollegor... Han ska sköga lagret och se till att allt funkar ute på lagret, men funkar det att ha den här personen som ansvarig för lagret? Inte för 5 öre, då människan gör allt annat än det han ska göra och lite till. Värst är väl att att personen ifråga tog sig friheten att säga olämpliga saker i närheten av chefen, om olämpligheten var mot chefen är en helt annan sak. Och självklart blir chefen förbannad och det blir ett jävla liv.

Sist men inte sist har vi den som jag vill kalla Mysko typen, för den här killen är verkligen mysko på flera sätt. Trevlig på alla sätt och vis mot mig, men jag får kalla kårar av att vara i närheten av den här typen och det efter att han här om dagen fick sig ett redigt utbrott på en av de andra kollegorna. Grabbarna satt och diskuterade Zlatan och hur bra eller inte bra han var som fotbollsspelare, då helt plötsligt från kommer Mysko typen med "Om du tycker han är så bra, kan du ju suga av honom".

Detta är inte första gången som den här killen sagt saker till andra på jobbet, nu är det nog bara en tidsfråga innan det vidtas åtgärder på jobbet. I vilket fall som helst så är det inget jag blandar mig i, hur än cheferna väljer att hantera saker och ting med samtliga nämnda personer i detta inlägg. En sak är saker när det gäller vissa människor på mitt jobb, jag kommer hålla mig på min kant, hålla ryggen fri och försöka vara så trevlig jag kan i alla situationer mot samtliga kollegor och chefer. 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards