Alla inlägg under oktober 2016

Av MJ - 10 oktober 2016 16:44

Kan lova att jag sov riktigt gott i min egen säng i natt, men ack vad stel jag var i kroppen. Helgen uppe i Stockholm och på Stureplan tog på mina krafter, men jag är väldigt glad över att äntligen ha fått uppleva Stureplan både på kvällen och en lugn söndag förmiddag.

Av MJ - 9 oktober 2016 16:34

Fansiken vad jag önskar att jag vore hemma just nu, får hålla tummarna för att jag kommit fram om 2 timmar.
I vanlig ordning skulle det drygas, fötterna drog man efter sig och det verkade inte alls viktigt att komma iväg i rimlig tid enligt mina mått mätt. Men nu är jag åtminstone på väg hem och det är inte allt för långt kvar hem, med tanke på att över halva resan redan är gjord. Kan bara konstatera att vissa saker med resan var bra eller jäkligt bra, men så fanns det små detaljer som gjorde resan på det stora hela mindre bra.

Fast jag kommer minnas den här resan för alla bra saker, mer om helgen kommer antagligen imorgon. Lovade skriva mer om helgen idag, men jag har insett att väl hemma kommer inte min ork att räcka. Mycket för att den här resan tagit mycket på mina krafter och för att jag måste fixa i ordning frukost m.m inför kommande vecka.

Av MJ - 9 oktober 2016 09:12

Vad är bättre en söndag morgon när man inte kan kolla på Nyhetsmorgon, än att hänga i Lobbyn med dagens tidningar och en kopp kaffe. Enligt mig kan det inte bli bättre, efter en natt med knappt någon sömn över huvudtaget. Fast nu är jag uppe och igång, frukosten är sedan länge avklarad och jag har även kollat runt på hotellet. Nu sitter jag här och njuter av tillvaron, innan det är dags att göra en sväng på Stureplan och sedan hemåt.

Av MJ - 8 oktober 2016 23:30

Jag bara måste önska er alla där ute i världen god natt och en fortsatt trevlig helg, här i från hotellet Kung Carl mitt på Stureplan i Stockholm.
Kan bara konstatera att den här dagen började otroligt tidigt och än så länge är den här lördagen ännu inte till ända. Jag är den enda i sällskapet som fortfarande är vaken och igång, kan ju inte vara den förste att lägga mig och sova. Hur ofta är man i Stockholm och specifikt på Stureplan? Kanske aldrig i hela sitt liv, eller som för mig nu för första gången i mitt liv och det är bara att konstatera att detta har varit en upplevelse. Dags för mig att runda av för idag, lovar att det blir mycket mer skrivet under morgondagen. Har mycket att ta igen när det gäller bloggandet, då det varit en del den senaste veckan.
God natt

Av MJ - 8 oktober 2016 23:23

Jag vågar efter kvällens besök på Cirkus fortfarande påstå att Phantom of the Opera ska framföras på engelska, oavsett vad.
Efter ikväll är jag mer bestämd än någonsin tidigare i mitt liv, att få se denna musikal i London eller New York. Å andra sidan är jag glad över att ha sett Phantom of the Opera, om så bara en gång i mitt liv och det på svenska.

 

   

Av MJ - 5 oktober 2016 14:46

Mitt i veckan och jag tog mig en dag på stan, för att först göra ett stopp på Cafe Viskan och nu på eftermiddagen ett stopp på Glta Bibliotek. Passar på att ta dagen på stan när jag ändå behövde åka in till biblioteket, för att hämta reserverade böcker. Ibland kan det vara skönt med en sådan här dag mellan varven, speciellt då jag kommer ha fullt upp i helgen med att åka till Stockholm och Cirkus för att se Phantom of the opera. I och med besöket på Göta bibliotek, har jag sett till att ha ordentligt med läsning och det åtminstone för 2 veckor framöver.
Tänkte att det kunde vara skönt att vara hemma på fredag, då jag kommer vara borta större delen av helgen och nästa vecka jobbar jag 4 (som tur är normala) dagar.

Av MJ - 3 oktober 2016 14:49

Uppenbarligen har ingen på Arbetsförmedlingen någon som helst respekt i kroppen, för oss som söker arbete eller håller på med arbetsträning. Idag skulle jag haft möte på jobbet med min handläggare, ställde upp på att jobba eftermiddag då mötet var bokat till 14.00 Jag jobbar 3-4 dagar i veckan, 4 timmar vid varje pass och kan ställa upp på att ta eftermiddagspasset istället för mina normala förmiddagar. Plötsligt bokar handläggaren om mötet till 14.30 och tror att det skulle funka för mig, detta utan att ha kollat med mig eller hur jag jobbar.
Sa till chefen att jag måste med en buss som går 15.02 för annars kommer jag inte hem, vilket inte helt är fel.
Saken är att jag inte har lust att gå på ett möte där man absolut inte har visat mig någon som helst respekt, eller frågat mig om vad jag tycker och tänker. Verkar som att arbetsförmedlingen har en förmåga att gå överhuvudet på folk, bara det passar deras egna scheman och tycken.
I vilket fall som helst blev mötet ombokat till en annan dag och en tid som absolut passar mig bättre, den här gången tänkte man till innan man bestämde tid. Samt tog hänsyn till mig, jag får vara glad över att det hela trots allt löste sig till det bättre och jag fick idag ihop 1 timmes övertid. Som jag kunde få använda mig av vid ett annat tillfälle, får se hur det blir med den saken. 

Även idag var det shortsväder, men jag lvar er att jeansen åker fram till imorgon. För ska det fortsätta vara kallt på morgonen och blåsa nordanvikdar, då har jag inte lust att gå i kort yxor och det speciellt med tanke på att ryggen krånglade som tusan på jobbet.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards