Alla inlägg den 15 mars 2016

Av MJ - 15 mars 2016 12:03

Verkligen inte lätt för busscauffören idag, speciellt inte när det kommer en pensionär som försöker åka på ett utgånget kort och som inte ens gällde inom Borås. Ännu värre blev det av att pensionären försökte skynda på apparaterna och ta sitt betalkort samt kvitto, innan allt var klart. Kan inte heller vara lätt att va pensionär, men det gäller att hålla ordning på sina kort och veta vart man ska vända sig om kortet är för gammalt.
Då var första tillfället för den här veckan på ABC avklarat, bara 2 kvar att överleva. Men det borde inte vara något problem, om det går som idag då det ändå var relativt lugnt. Får hålla tummarna och hoppas att sjukhustandvården hör av sig inom kort, så jag får komma dit snabbt och att jag slipper vänta 1 månad på att gå till min vanliga tandläkare. Återstår att se hur det blir med den saken, problemet är att Folktandvården inte verkar bry sig om att jag ska gå med en jäkla tandvärk i 1 månad. Fick remissbekräftelse med posten och nu återstår det att se om jag får komma dit, eller om jag absolut måste gå till Folktandvården. Problemet är att jag stundtals har väldigt ont i käken pga av visdomstanden, men vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vill ju inte gå till tandläkaren och betala massa, bara för att få om det ens funkar med att de rensar runt tanden. Då min tandläkare i förra veckan ansåg att tanden inte behövdes dras ut, men han verkar ju skita i att jag som patient inte fixar den här jävla smärtan. Får se de närmaste dagarna om jag kan ha turen att få tid upp till käkkirurgen på sjukhuset, om jag får en tid till dem inom 2-3 veckor skulle jag vara väldigt glad. Hur som helst så följer fortsättning om min förbannade visdomstand. 

ABC

Av MJ - 15 mars 2016 07:46

Då var det återigen dags för en ny vecka här på ABC, eller som det numera heter Vuxensykiatriska rehabiliteringsmottagningen. Blir intressant att se vad för uppgifter jag kommer att ha den här veckan, då jag var trotsig och gjorde annat i fredags förmiddag. Plus att det börjar en ny kille i gruppen idag, som jag faktiskt hann träffa i torsdags. Får se hur gruppen kommer att se ut idag med tanke på att det var en som slutade i fredags, förhoppningsvis slipper jag vara mentor mina sista veckor här på ABC och att jag kan få lite andra uppgifter. Som är utöver de vanliga uppgifterna som vi har i gruppen, men det lär jag få vetskap om när vi drar igång för dagen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards